Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

March 27, 2011

Mūsu pirmie soļi skaistajā BC II

Turpinot par vietām, kuras esam apmeklējuši, nākošā sarakstā ir Westminster Abbey (vīriešu klosteris), kas atrodas netālu no Mission, BC. Vieta ir skaista un patīkama vairāku iemeslu dēļ. Pirmais būtu patīkamais klusums un miers, ko klostera teritorija iedveš pastaigājoties. Otrais būtu lieliskais skats pāri ielejai.

Tālāk mūsu maršruts, pa skaistu un nevisai intensīvu ceļu, veda uz Bridal Falls, BC. Jāatzīst, ka brauciens pa šo ceļu pats par sevi jau ir patīkams, jo visu laiku tevi pavada kalni, kas reizēm ir gandrīz blakus. 


Protams, ka redzot tādus skatus nevarējām atturēties un apstājāmies arī uzņemt pāris foto. Paldies mūsu lieliskajai fotogrāfei/šoferei – Mammai, kas parūpējās, lai arī mums būtu kopīgas bildes.

Un paši parūpējāmies par individuālajiem foto uzņēmumiem :)

Atgriežoties pie Bridal Falls, kas kā jau var noprast no nosaukuma ir ūdens kritums un tā augstums ir aptuveni 122 metri. Tiesa šobrīd oficiāli tas ir slēgts, līdz ar to nācās novietot auto pirms vārtiem un paiet pāris desmit metrus tālāk, bet mums tā nebija problēma, jo nojautām, kas mūs gaida galā – skaists ūdenskritums, kas mūs sagaidīja un bija gatavs iepozēt.

Un iepozēja tas ne reizi vien – pašam pat prieks, ka bildes sanākušas skatāmas.

Mums palaimējās vēl vairāk, jo mums pa pēdām sekoja arī kāds jauks pāris, kas piedāvāja mūs nofotografēt uz ūdenskrituma fona un kārtējo reizi mums ir lieliska kopbilde – paldies viņiem!!! :)

Tad nu priecīgi par piedzīvoto devāmies mājup, lai atvilktu elpu, jo dienas laikā bija uzņemts gana daudz svaiga gaisa, lai gribētos mazliet atpūsties.

Pāris dienas pēc iepriekšējā izbrauciena atkal palaimējās ar laika apstākļiem (nelija) un devāmies nākošajā izbraucienā, šoreiz vairāk apskatīt pie-okeāna pilsētiņu – Steveston, BC. Stevestonā esmu bijis jau iepriekš un parasti tā ir bijusi patīkama pastaiga pa piejūras parku (gar okeānu), kā arī gar zvejas kuģu piestātni. Šoreiz gan pūta nikns ziemeļu vējš, bet par laimi bijām tam gatavi un mūsu ziemas jakas mūs sildīja un pasargāja no negantnieka.


Pēc pastaigas nolēmām, ka būtu laiks iestiprināties un meklējām, kādu vietējo ēstuvīti, lai izbaudītu Fish & Chips, tādu arī atradām vadoties pēc kritērija, ja ēstuvē ir daudz cilvēku, tad tai vajadzētu būt labai un par sapratīgu naudu - Dave's Fish & Chips izrādījās tieši tāda.

Kad bijām kārtīgi iestiprinājušies un lēnām devāmies uz mašīnu nonācām pie secinājuma, ka ir nepieciešams vēl mazliet izstaigāties tāpēc, devāmies uz otru Steveston galu, kurā atrodās Terra Nova parks – no tā pavērās patīkams skats uz kalniem + iespēja pavērot, kā norit nepārtrauktā kustības Vankūveras lidostā.

Tas arī šodienai viss – gaidiet nākamo stāstu, par mūsu nākamo/nākamajiem soļiem.

P.S. Esmam saņēmuši teleporta (savējie sapratīs) saturu, ļoti patika – visiem LIELS paldies!


0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top