Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

February 14, 2012

Izaicinajums.com 1 gada jubileja

Laiks tiešām skrien ātri... Un ja tu brīnies vai ir tiešām pagājis gads, kopš aizbraucām, tad pareizā atbilde ir nē, vēl nav... Bet ļoti drīz būs. Tiesa izaicinājumu sākām rakstīt jau pirms pārcelšanās uz Kanādu un, kas, protams, ir zīmīgi, pirmais ieraksts ir tapis tieši 14. Februārī 2011. gadā. 
Lielos vilcienos iezīmējot pagājušo gadu varu pateikt, ka esam uzrakstījuši 71 ierakstu, droši, ka 3x vairāk ir palicis neuzrakstītais, jā slinkojam... Bet ko tur padarīt – dzīvojot vienā no labākajām vietām uz pasaules reizēm gribās paslinkot un vienkārši izbaudīt mirkli. :)
Turpinot par statisku, mūs ir apskatījuši apmēram 5600 unikālo lietotāju, kas kopā ir izšķirstījuši gandrīz 13 000 mūsu e-piezīmju klades lappušu. Varbūt rādītāji nav ārkārtīgi lieli, tomēr priecīgus mūs padara fakts, ka mums ir sava nelielā auditorija (34% no visiem apmeklētājiem atgriežas), kas apskata mūsu lapu regulāri. Kā arī esam savākuši paprāvu pulciņu ar sekotājiem Izaicinājuma Facebook lapā. :)
Paskatoties atpakaļ var secināt, ka esam iesākuši to, ko vēlējāmies – rakstīt par kaut nelielu daļu mūsu ikdienas gaitu, kas varētu būt saistošas mūsu draugiem un paziņām, kā arī citiem cilvēkiem no malas. Pārtraukt rakstīt nav mūsu plānos, arī rakstīt biežāk droši, ka nē... :) Iespējams, varētu skatīties uz vairāk mobilā satura ieviešanu – īsāki ieraksti, foto no mobilajām iekārtām, bet arī šis nav kārtīgi apdomāts jautājums un nekas solīts netiks. :)
Un galu beigās vēlos sacīt tikai vienu – mēs rakstam mūsu priekam un ja jums patīk kaut daļa no tā, ko rakstam tad mūsu prieks ir dubults un, tāpēc sakam lielu paldies visiem, kas lasa mūsu vietni, seko līdzi mūsu gaitām un komentē. Jā, komentāri, mums ir svarīgi! :)
P.S. Galvenais ir nebaidīties pieņemt jaunus izaicinājumus, jo tie dzīvi padara krāsaināku un neatstāj vietu rutīnai - Stay hungry! Stay foolish! :)

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top