Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

June 2, 2012

Pārgājiens uz High Falls Creek, Squamish, BC

Nākamajā dienā pēc mūsu brauciena uz Whistler, mēs kopā ar vēl pieciem latviešu jauniešiem sadomājām kāp kalnā skatīties skaistu ūdenskritumu High Falls Creek. Šī vieta atrodas Squamish, kas atrodas apmēram divu stundu braucienā no Vancouver. Kopā tas ir 12km pārgājiens kalnā augšā un kalnā lejā. Vietām mazliet stāvāks, vietām ne, vietām mazliet jāparāpjas un citviet vienkārši jāpārlec pāri. :)
Pārgājienam laikapstākļi bija piekārtojušies vienkārši lielisks – saulains un viegli vējains. Šo vietu skaisti ieskauj apkārtesošās kalnu grēdas, kas pārgājienu padara vēl interesantāku, jo nav visi kilometri "jānolēkā" cauri mežam neko neredzot.
Kāpjot kalnā ūdenskritumu iespējams vērot visādos rakursos un jo augstāk kāpj, jo skaistāks skats paveras.
Lejupceļš gan ir mazliet neinteresantāks aktivitāšu dēļ, jo vienveidīgs grants ceļš ved uz leju. Taču apkārt esošie skati ir vareni.
Atgriezāmies visi nedaudz saguruši un devāmies piknikot pie Alises ezera (Alice Lake). Tiesa piknikošana mums tāda aša sanāca, jo aukstais vējiņš mūs stipri papurināja un ilgi sēdēt uz vietas galīgi negribējās.
Tas bija viens feins pārgājiens, ko noteikti vērts atkārto! Un kādu kopbildi arī ir vērts uzņemt.. ;) Paldies jauniešiem par foršo kompāniju! :)

Vasarīgu visiem šo nedēļas nogali! :)

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top