Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

October 16, 2014

Glacier National Park

[Please scroll down for the English version]

[LV]

Katrs tūkstoš jūdžu ceļojums sākas ar vienu soli. Mūsu dzīvēs šis solis tika sperts 2014. gada augustā, un tā rezultātā jau tagad esam piedzīvojuši ļoti daudz un redzējuši vēl vairāk. Tomēr katrs pirmais solis noved pie pirmā apskates objekta. Mums tas bija Ledāju Nacionālais Parks (Glacier National Park), Montanas štatā.

Neskatoties uz to, ka pirmo nedēļu (t.sk. laikā, kad bijām Ledāju NP) laikapstākļi mūs nelutināja (lasi – daudz lija), mēs paspējām izbaudīt lielu daļu parka skaistuma. Jā, tas nebija tāds skaistums, kas ir redzams skaidrā dienā, tomēr sava burvība tajā visā ir.

Papildus tam, ko izbaudījām, guvām arī labu mācību. Mācību, kas palīdzējusi līdz šim izbaudīt labāk vietas uz kurām dodamies, un nevilties (?!)... Iemācījāmies negaidīt daudz, nedomāt par to cik labi varētu būt. Neradīt galvā liekas cerības un ilūziju, kā apskates objektam jāizskatās un kādas emocijas jārada. Katra diena jāņem kā pārsteigums un bez liekām cerībām iespējams iegūt daudz lielākas emocijas. Galu galā, tas ir piedzīvojums! :)

[EN]

Every journey of a thousand miles begins with a single step. In our lives this step was taken in August of 2014 and as a result we have experienced a lot and seen even more. Every first step leads to the first place of interest. For us it was Glacier National Park in Montana.

Despite the fact that in a first week (including time we spent in Glacier NP) weather was not in our favor (read – it was raining a lot), we managed to enjoy most of the parks beauty. Yes, it wasn’t the same beauty as you would get on sunny day, but there was a unique charm to it.

Additionally to what we experienced, we learned the lesson. Lesson, that has helped to get more from places that we visit and don’t be disappointed (?!)… Learned not to expect much, and don’t think about how good it’s going to be. Not to make any hopes and illusions in our minds on how these places should look like and what emotions should they generate. Every day should be taken as surprise. With no big expectations it is possible to get more emotions out of traveling. At the end of the day it’s adventure! :)
















 
[LV] Lai iegūtu svaigākos jaunums, seko līdzi mums Facebook un Instagram. Mūsu līdz šim veikto maršrutu var apskatīt, šeit pat blogā Maršruts lapā. Jaunumi par mūsu piedzīvojumiem pamazām nonāks arī blogā, bet kā jau iepriekš minējām, tas var nenotikt tik ātri, kā reizēm gribētos. ;)

[EN] To get latest news, follow us on Facebook and Instagram. Route that we have completed already, can be found on our blog Route page. News about our adventures will slowly get published on the blog, but as we mentioned before, it might take some time. ;)

2 comments:

Blog Archive

Scroll To Top