Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

December 13, 2014

Montana

[Please scroll down for the English version]

[LV]
Katra diena nebūs saulaina, tomēr ir jāatceras viens, izbaudīt katru brīdi, kas ir dots! Mācību, tik svarīgu kā šī, mēs guvām tieši Montanas štatā. Sākotnēji nebijām pārliecināti vai rakstīt par Montanu atsevišķi vai nē, tomēr pārdomājot cik skaista tā ir, cik iespaidīga ir tās daba un cik burvīgi tās augstie līdzenumi – tas bija jādara.

[EN]
It’s not going to be sunshine all the time, but you have to remember, enjoy every moment! Lesson as important as this was thought to us by Montana. We were not sure should we do this post or not, but because of the Montana being so beautiful, its landscape stunning and the high plains picture-perfect – it had to be done.

[LV] Pemigewasset Kalns (Indiāņa Galva)  | [EN] Mount Pemigewasset (Indian Head)














[LV] Tici laimes cepumiņiem, viņos rakstītais reizēm ir kā naglai uz galvas. Kad ceļo, neierobežo sevi ar striktiem plāniem un termiņiem, ja to dari, tad nebaidies tos bieži mainīt. Plānu maiņa var aizvest uz skaistām vietām un pie lieliskiem cilvēkiem. Piedzīvojums gaida.

[EN] Trust fortune cookies, they sometimes are dead-on. When you travel, have no set plans and when you have one, don’t be afraid to change it often. Change of plans can lead to some beautiful places and meeting interesting people. Adventure awaits.

Location: Montana, USA

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top