Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

July 24, 2011

Slinkās dienas

Brīvdienas gandrīz jau aizvadītas, pāris stundas, tad gulēt, tad celties un doties ikdienas darbos. Bet tas nemainīs faktu, ka šīs brīvdienas bija slinkās brīvdienas. Lielā mērā pateicoties tam, ka mūs ir apmeklējušas pāris vasarīgas dienas – šodien temperatūra pat sasniedza 27 grādus uz salas!  Tāpēc  sestdien (vakar?!) devāmies nelielā pastaigā pa East Sooke Parku, kur atklājām pludmali ar relatīvi baltām smiltīm -  jā, pludmales, kā Latvijā šeit ir retums, pārsvarā smiltis ir stipri tumšākas vai arī pludmale ir vienos akmeņos klāta.


East Sooke parks izrādās arī ir diezgan liels un piedāvā lieliskas iespējas pastaigām – izstaigājot nelielu daļiņu no takas, kas ved gar krastu nolēmām, ka šeit noteikti atgriezīsimies vēl vairākas reizes.  Mūsu atgriešanās faktoru varētu arī veicināt tas, ka šis parks ir tuvu Viktorijai un līdz šim bijām nodarbināti ar citiem parkiem, pludmalēm un kalniem un šo skaistumu palaidām garām....
Atgriežoties pie pludmalēm svētdien (šodien?!) daudz nedomājot nolēmām doties uz pludmali un izbaudīt saulaino dienu darot tieši neko vai precīzāk gozējot savas bālās pilsētnieku miesas saulē un izbaudot Olimpiskos kalnus, kas pavērās tieši mūsu acu priekšā.
Ceram, ka arī Jums bija lieliskas brīvdienas un, lai veiksmīga jaunā darba nedēļa! :)

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top