Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

December 30, 2012

Vankūvera - Lillooet - Vankūvera

Jau ilgu laiku bijām brieduši šim izbraucienam, tomēr visu laiku atradās citas prioritātes un lietas, ko darīt.
Izbrauciens ir apmēram 600km un 7h, bet to dabas skaistumu, ko ir iespējams redzēt nav iespējams izmērīt stundās un kilometros, tikai patīkamos mirkļos.
Ņemot vērā, ka Vankūverā sniegs ir tikai 2x gadā un tad uz pāris dienām maksimums, braucot uz Whistler pusi, zemes pārsegs nomainījās no zaļā uz patīkami balto.
Par laimi diena bija forša, nebija pārāk nomācies un nekas nekrita no gaisa. Nokrišņī sajā reģionā bieži vien nozīmē to, ka ceļš tiek slēgts. Un skatoties uz sniega kārtas biezumu var secināt, ka pagaidām šis gads nav bijis ļoti sniegots.
Tas gan nenozīmē, ka kalnu galotnēs nav sniega un kalni kārtējo reizi izskatās citādāk.
Arī dziļāk vidienē var redzēt, ka šī ziema nav tik barga un sniegota šeit jo lielās ūdenstilpnes nav ne tuvu aizsalšanai.
Pēc vairāku stundu braukšanas esam nokļuvuši ar Lillooet, kur atrodam "skatu punktu" no kura var redzēt kalnus, kas "ieskauj" pilsētu.
Pašās beigās jau dienai satumstot pamanam zirgus nākam mums pretim. Nevarēja īsti saprast vai tie ir klejojošie zirgi vai vienkārši izbauda brīvību, jebkurā gadījumā - interesanti.

Tāds lūk mūsu viendienas izbrauciens mums izdevies šogad pa brīvdienām starp Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanu! :)

Laimīgu jums visiem jauno 2013!!! :)

1 comment:

  1. uu labais :) tas ir zirdziņš laikam - nav tavs kārotais alnis :D

    ReplyDelete

Blog Archive

Scroll To Top