Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

February 8, 2015

Mazatlán

[Please scroll down for the English version]

Mazatlán Malecon

[LV]
Pietiek. Agrāk mēs domājām, ka pilsētas nav mums. Bet kā izrādās ir! Mēs vairs nevaram teikt, ka mums tās nepatīk. Kāpēc? Tāpēc, ka ierodoties Mazatlán, mums tā patika tik ļoti, ka aizbraukšana bija problemātiska. Gala rezultātā mēs pavadījām tur vairāk par nedēļu un izbaudījām katru brīdi.

Pie šī fakta varētu būt vainīgs okeāns, jo mūsu “mājas” (RV parks) bija tieši pie pludmales. Bet tas nebūt nebija  vienīgais iemesls, mums ļoti patika pilsētas aura. Jā, tā ir pilna ar tūristiem, tomēr ir saglabājusi savu Meksikānisko daļu un tieši tas mums patika. Garas pastaigas pa pludmali kļuva par ikdienas normu un pilsētas centra iepazīšana bija piedzīvojums pats par sevi. Dažkārt ir jauki apstāties un pavadīt pāris dienas vienā vietā. :)

[EN]
That’s it. We used to think that we don’t like cities to much, but it turns out we do. We can’t talk like that anymore. Why? Well, because when we got to Mazatlán, we liked it so much, that it was unbelievably hard to leave. We stayed there for more than a week, and enjoyed it a lot.

Ocean might have something to do with it, as our basecamp (RV park) was on the beach. But not only that, we liked the city vibe. Yes, there are a lots of tourists, but city itself still appears to be very much Mexican and that’s something we enjoyed. Long walks on the beach was almost every day norm and exploring city historic center was another adventure. It’s sometimes nice to stop and emerge into the place for more than few days. :)








[LV] Vēl viena lieta, ko iespējām izdarīt ir uzkāpt vietējā bākā kopā ar mūsu draugiem. Baumo, ka tā ir otra augstākā naturālā pasaulē, pēc Gibraltāra. Tiesa, kas mums vairāk paliks atmiņā ir Iguānas, kuras redzējām brīvā dabā. Skatam no augšas arī nebija ne vaina :)

[EN] One more thing we managed to do, was hike with our friends to the top of local lighthouse. Some say its second highest natural lighthouse in the world, after Gibraltar. However seeing Iguanas for first time in the wild, was more impressive for us. Views were not bad either. :)














[LV] Kapteinis Amerika izrādās… ;)
[EN] Captain America showing off… ;)
Location: Mazatlán, Sin., Mexico

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top