Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

January 28, 2016

Mājās. Ko tagad?! | Home. What now?!

[Please scroll down for the English version]

[LV]
Neticami, tomēr kopš brīža, kad ieradāmies Kanādā ir pagājušas jau divas nedēļas. Apmēram tik pat neticami, ka Latvijā pavadījām ~5 mēnešus. Lai gan daļa no tā bija piespiedu kārtā (lasi – Dacei nebija atļauts lidot), mēs tiešām izbaudījām laiku Latvijā. It īpaši ziemu.

Esot Kanādā pāris nedēļu laikā ir sadarīts diezgan daudz – satikti draugi, Astrīda sagatavota celošanai, kā arī esam paspējuši atbalstīt savējos skeletonistus un bobslejistus Whistler sacensībās. ;)

Atgriežoties pie laika Latvijā, liekas tas ir mūsos kaut ko mainījis. Lai gan vēl Septembrī bijām apņēmības pilni doties atpakaļ uz Kanādu un braukt tālāk līdz Argentīnai. Šobrīd tā iekšējā degsme ir stipri pieplakusi. Grūti atbildēt, kas tam par iemeslu. Varbūt tas vairs neliekas liels izaicinājums, kas tāds par ko gribās ar visām četrām cīnīties.

Andu kalnus mums gribās redzēt, par to šaubu nav. Bet vai tagad un šī ceļojuma ietvaros?! Tas gan nav skaidrs. Pārdomājot mūsu šī brīža izjūtas sapratām, ka vajag kārtējo reizi izrauties no “komforta zonas” un aizbraukt ciemos pie draugiem uz Baja pussalu Meksikā – paris nedēļas pagulēt saulē un padomāt, kas ir ko mēs vēlamies šobrīd darīt. Braukt tālāk uz dienvidiem – Argentīnu vai atgriezties uz brīdi Vankūverā “normālajā” ritmā.

Šobrīd atbildes nav, bet es ticu, ka laiks rādīs. Vismaz mums ir plāns, pāris mēnešiem uz priekšu. :)

[EN]
It’s been two weeks since we landed in Canada – crazy! Even crazier is the fact that we spent almost 5 months in Latvia. Despite the fact that part of it, we were forced to do so (read – Dace couldn’t fly), we really enjoyed our time there. Especially the winter.

In a few weeks we have managed to do fair amount – meet with friends, make Astrid ready for travels, as well as support Latvian skeleton and bobsled athletes in Whistler. ;)

Going back to Latvia… It seems that something has changed in us again. We were all ready to hit the road South in September and make it all the way to Argentina. Now, it seems that we have lost that desire. Not fully, but it’s not as strong as it was before. Hard to tell what’s the reason behind it. Maybe traveling South doesn’t appear as challenging anymore, not something that we really want to do right now?!

Andes are something we want to see for sure. But will it be part of this trip?! Not sure. Analyzing our feelings at the moment we decided that we need to break out of “comfort zone” and visit our friends in Baja. That should give us few weeks in the sun – enough of the time to figure out what we want to do now. Drive farther South, our come back to Vancouver and be back to “normal”. Whatever “normal” is for us.

We don’t have answer now, but I do believe time will show. At least we have plan… for next few months. :)










0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top