Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

February 16, 2011

Nakts lidostā

Jāsāk ar to, ka internetā ir spēks, un ja to māk izmantot tad ir milzum lielas iespējas, bet ne par to ir šis ieraksts, bet gan par gulēšanu lidostā.

Kā jau minēju iepriekš, tad mums lidostā ir plānots pavadīt ne mazums stundas un lielu daļu no tām arī nakts laikā - nakts būs jāpavada lidostā. Ņemot vērā, ka mums tā ir jauna pieredze un iepriekš neesam daudz ceļojuši ar lidmašīnām, kur nu vēl palikuši pa nakti lidostā.

Atgriežoties pie tā, ka internetā ir spēks vakar vakarā nolēmu, ka jāveic neliela izpēte, kā  ir ar gulēšanu/palikšanu Londonas Gatwick lidostā un uzgāju lielisku lapu „The Budget Traveller Guide to Sleeping in Airports”, kurā cilvēki, kas izbaudījuši pieredzi nakšņot lidostā, dalās savā pieredzē, norādot uz labākām un sliktākām vietām, kur nakšņot. Jāatzīst, ka vairākums norāda, South terminal ir piemērotāka vieta nakšņošanai, kas arī mūsu gadījumā ir terminālis, kurā ielidojam no Rīgas un izlidojam uz Vankūveru. Kopumā atsauksmes ir ļoti labas līdz ar to šajā ziņā nav par ko satraukties.

Tiesa stāsti, kas publicēti ir gan pozitīvi, gan negatīvi. Viens ir lieliski izgulējies un atpūties, cits tajā pašā lidostā ir ticis apzagts. Man personīgi būtu diezgan bailīgi gulēt, ja līdzi ir dators vai fotokamera un citas vērtīgas lietas – negribētos, lai kāds tās „aizņemtos”.

Par mūsu pieredzi noteikti arī būs kāds, kā sacīt „live” ieraksts no lidostas, tāpēc sekojiet mums līdzi šeit un twitterī, kā izmantojiet iespēju un pierakstieties uz ziņu saņemšanu e-pasta.

P.S. Šobrīd tiek pētīti iespējamie bezmaksas i-neta piekļuves punkti. Maksāt 20$ negribās.

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top