Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

July 23, 2011

Ziemu gaidot

Mūsu provincē atšķirībā no pārējās Kanādas tāda īsta vasara ar +25 un uz augšu nav sākusies, tieši pretēji mums temperatūra šogad (vismaz pagaidām) tikai pāris dienas ir bijusi virs +20. Tiesa par to, ka laiks nav tik „lielisks”, kā tas ir, piemēram, Toronto, kur ir +37 grādi un nenormāls mitrums, kas temperatūras izjūtu paaugstina līdz +45, mēs tiešām nebēdājam. Cik esam runājuši arī ar vietējiem cilvēkiem, tad šeit, Viktorijā, temperatūra vasarā reti pārkāpj 25 grādu atzīmei, kas mums liekās lieliski. Lieliski arī tāpēc, ka šeit līst daudz, daudz reizes mazāk nekā Vankūverā (Rainkūverā?) – ir saulains, bet nav karsts.

Neskatoties uz to visu esmu jau Ziemas gaidās. Jā vasara vēl ne tuvu nav beigusies un rudens nav sācies, lai gan gandrīz katru vakaru laiks ir tīri rudenīgs – drēgns. Gaidu, kad beidzot varēšu izbaudīt kalnus, kas šeit IR, kalnus, kas piedāvā neaizmirstamas sajūtas. Par šo tēmu tad arī atradu pāris video no BC Tūrisma aģentūras, ko piedāvāju Jums noskatīt.





Tagad varu tikai kārtējo reizi atkārtot to, ko jau esmu teicis iepriekš – Mēs dzīvojam lieliskākajā vietā uz pasaules un par to šaubu nav!

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top