Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

August 30, 2011

Jauns sākums

Sāksim ar to, ko pamanīju pirmo – šis būs 50 ieraksts mūsu vietnē,  tāda kā robežšķirtne sanāk. Un kā jau tādam apaļam skaitlim pienāktos arī jaunumiem vajadzētu būt patīkamie, vai ne tā? Un ir arī! Mēs drīzumā pārceļamies atpakaļ uz Vankūveru (Vancouver, BC).

Tad nu mazliet plašāk par nelielajām izmaiņām vai „jauno sākumu” un to, kā līdz tam esam nonākuši, jo neskatoties, ka esmu par to diezgan daudz stāstījis, vēl joprojām ir neatbildēti jautājumi.

Sāksim ar to, ka šobrīd strādāju par IT konsultantu, Viktorijā (Victoria, BC) un ne esmu no neviena slēpis, ka esmu vairāk kā apmierināts ar šo darbu – kolēģi ir īsti profesionāļi, kolektīvs ir lielisks un darba atmosfēra ļoti nepiespiesta – tiešām ļoti patīkami (mazliet kā pasakā).  Tad pirmais jautājums, kas visiem rodas ir: „bet kā ar darbu, meklēsi citu?”.  Atbilde būtu ļoti vienkārša – Nē. Uz Viktoriju tiku nosūtīts, lai uzsākt savas darba gaitas un iepazītos ar to, kā šeit notiek „procesi”, kā arī nodrošinātu darbinieku aizvietošanu aktīvākajā atvaļinājumu sezonā – vasarā. Sākotnēji bija plānots, ka Viktorijā pavadīšu 4-6 mēnešus, pēc tam tikšu pārcelts uz Vankūveru. Skaidrība šajā jautājuma tika ieviesta pagājušo nedēļ, kad tikos ar savu vadību, lai pārrunātu tālākos mērķus un attīstības virzienus, kā arī „konkretizētos” par došanos uz Vankūveru un tagad ir skaidrs arī datums – 1.oktobris. Pēc četriem ar pusi lieliski pavadītiem mēnešiem Viktorijā dosimies uz Vankūveru.

Kādas ir sajūtas? Ir tāds, kā patīkams saviļņojums, reizē arī satraukums. Saviļņojums par to, ka beidzot būšu vidē, kurā jau tik ilgi esmu vēlējies būt – Vankūverā. Uz salas viss ir daudz mierīgāk un viss notiek daudz lēnāk, Vankūverā dzīve ir daudz aktīvāka – lielāki izaicinājumi un iespējas sevi pierādīt. Līdzīgi, kā scenārijā Ventspils pret Rīgu (tiem, kas ir dzīvojuši abās pilsētās sapratīs...). Noteikti, ka dzīvošanai ar ģimeni, 3 bērniem un suni Viktorijā būtu lieliski, bet šobrīd tas nav variants mums!  Satraukums, jo atkal ir jāpārvācas, jāmeklē jauns dzīvoklis, kā arī citi ar šo jautājumi saistītie sīkumi. Bet tas viss ir izdarāms un nav liela uztraukuma vērts. Viss, kas notiek – notiek uz labu. :)

Jauns sākums lielos vilcienos ir sācies.  Tāpēc sekojiet līdzi un turiet par mums īkšķus!

P.S. Neaizmirstiet sekot līdzi arī Izaicinājuma Facebook lapā!

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top