Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

January 5, 2012

Jaunais ir klāt

Jaunais gads ir klāt un „uguņošana” vēl turpinās. Jums liekas, ka gadi jau mijās un nekas īpašs tur nenotiek. Man arī! Bet redz kā, šogad pirmās gada dienas bijušas diezgan piepildītas ar aktivitātēm un pārsteigumiem. Pārsteigumiem par kuriem, pat pingvīni ir šokā (čau Reini!).
Sāksim ar to, ka jauno gadu iesākām aktīvi – uzminējāt, braukājāmies ar sniega dēļiem. Un izbaudījām brīnišķīgo dienu, kas mums bija dota – mākoņu maz, nokrišņu nekādu un redzamība lieliska. Varēja redzēt visus apkārt esošos kalnus, lejas un salas.
Apmeklējām vietējo (atrodas ~30 minūšu braucienā no mājām) Cypress kalnu, kas skaitās labākais Vankūverā. Labākais arī tas bija mūsu gadījumā, jo piedāvā pāris garākus un mierīgus nobraucienus, kas Dacei ļāva diezgan ātri progresēt un tikai otro reizi šeit esot uz dēļa, manā skatījumā viņa to dara tiešām labi, kas, protams, priecē mūs abus! :)
Šeit gan atgriežoties pie vecā gada jāpiemin, ka mūs nošokēja fakts, ka Vankūverā nav uguņošanas par godu jaunā gada sagaidīšanai (ne publiskas/ne privātas). Nu labi – trijās vietās Vankūveras apkaimē kaut kas pliukšķināja, bet to nevar uzskatīt par uguņošanu, kad visapkārt kaut kas notiek un tu pat nevari izlemt uz kuru pusi skatīties, kur ir skaistāk. Jā, šeit tāda „problēma” neeksistē. Tāda neliela mūsu vecgada vilšanās, bet ko padarīsi – nekas nav ideāls. :)
Nedēļas turpinājums vairāk saistījās ar profesionālo jomu - paspēju nolikt divus Microsoft eksāmenus un iegūt savu, nu jau trešo Microsoft sertificētā profesionāļa apliecinājumu. Papildus tam darbā sāk parādīties jauni un interesanti darbi, kas nozīmē, ka šis gads solās būt vēl interesantāks un profesionālajā ziņā būs jauni izaicinājumi.
Starp citu, visiem tiem, kas raud, ka Latvijā nav sniega. Neuztraucieties arī mums Vankūverā nav ne smakas no sniega, temperatūra turas pie saviem +6 līdz +10, aug zaļa zālīte un dārznieki stāda krūmus. Jā, gandrīz kā pavasarī. Mazliet jau dīvaini ir, bet cik saprotu šeit tas ir standarts. Nav gluži tas ar ko visiem asociējās Kanādas ziema.

Protams, vēl paliek jaunā gada apņemšanās jautājums. Šogad esmu apņēmies jaunajā gadā neko neapņemties. Tieši tā.  Neko neapņemties. Līdz šim vērtīgāk ir darbojusies sistēma ar mērķu uzstādīšanu un izpildi neatkarīgi no datuma, kurā tas izdarīts, līdz ar to liekas muļķīgi izdalīt gada sākumu. Un kā jums ar šo jautājumu? Drīzāk ar apņemšanās izpildīšanu no pagājušajiem gadiem? Ceru, ka nav kā šajā jokā.

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top