Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

February 28, 2013

Izaicinajums.com v2

Ar prieku vēlamies jums paziņot, ka piespiedu izvēles kārtā esam tikuši pie jaunas "mājvietas" mūsu blogam, kā arī jauna dizaina. Vēlme kaut ko tādu realizēt jau bija ilgāku laiku tomēr, piespiedu faktors nāca pirmais. Iepriekšējā vieta, kur izvietojām savu mājas lapu tiks likvidēta aprīlī, jo to savā īpašumā iegādājās Twitter (jā tas pats, kurš dod jums iespēju visumā izteikt 140 zīmju ziņojumu, kuru 95% gadījumu neviens nemaz nelsasa). 

Tātad līdz ar augstāk minēto izskatījām visas iespējamās alternatīvas un Blogger izskatījās labākā no tām. Protams, ši visam pasākumam ir savi mīnusi... Pirmkārt esam pazaudējuši visus komentārus blogā... Otrkārt, kas ir nemazāk sāpīgi visi linki gan facebook, gan vietnes ierakstos ir salauzti, jo Blogger lieto citu formātu... Treškārt visas bildes ir jāpārnes manuāli, kas ir process, ar ko šobrīd nodarbojamies - pirmie desmit ieraksti jau ir pielāgoti jaunajai lapai, vecākie lēnā garā top... Protams, tam ir sava cena - kamēr netiks salaboti vecie, jaunu ierakstu droši, ka nebūs... Skatoties no pozitīvās puses, pie visa tiek diezgan aktīvi strādāts.

Tāpēc pagaidām uz pozitīvās nots - uz drīzu "tikšanos" jaunajos ierakstos,
Pēteris & Dace


4 comments:

  1. Es stipri ieteiktu ņemt wordpress (vai jebko, kas nav blogger) un tur importēt visus tekstus un komentārus. blogger dizains ir briesmīgs un viņi vispār nedomā par to, lai cilvēkam būtu viegli lasīt un lietot visu šo afēru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wordpress ir tikai wordpress.com variants, kur manuprāt dizaina izvēle ir vēl briesmīgāka, par pārējiem baila ka tie neaiziet kā Posterous.

      Pašam kaut ko hostēt ir relatīvi sarežģīti un no izmaksu viedokļa nerentabli, ņemot vērā, ka šis ir personīgais "projekts" ar kuru nav plānots gūt jebkāda veida peļņu un nav vēlme investēt pārāk daudz sava brīvā laika.

      Delete
    2. Labs hostings maksā 3Ls mēnesī, vai tiešām tas ir dārgi? Pretī tiek iegūta pilnīga izvēles brīvība par visu, kas notiek ar lapas saturu.

      Delete
    3. 3Ls ir tikai cietās izmaksas, kas attiecās uz hostingu, papildus tam ir vēl mans laiks, kas ir daudz vērtīgāks un bez kura investēšanas nav iespējams griezt wordpress un tam līdzīgos. Līdz ar to Blogger mūsu gadījumā izskatās pēc daudz labāka varianta. ;)

      Delete

Blog Archive

Scroll To Top