Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

April 29, 2016

Mēnesis Baja | Month in Baja

[Please scroll down for the English version]

[LV]
Mūsu sākotnējais mērķis šim piedzīvojumam bija nokļūt pie draugiem Baja [izrunā – Baha] pussalas dienvidu pilsētā Todos Santos, un tad nolemt vai mēs vēlamies doties tālāk uz dienvidiem vai tomēr atpakaļ uz ziemeļiem.
Dažādu apstākļu sakritības dēļ pāris nedēļas, ko sākotnēji plānojām pavadīt Meksikā pārvērtās mēnesī. Tā laikā paspējām kārtīgi apdomāt, ko vēlamies šobrīd, kā arī veiksmīgi izbaudījām silto laiku. ;)

Lai gan lēmums ir pieņemts, par to parunāsim kādā no nākošajiem ierakstiem, šoreiz par mēnesi Baja.

[EN]
Our initial goal for this adventure was to reach our friends in southern town of Todos Santos in Baja peninsula, and then decide what we want to do next. Do we want to continue south? Or return to Vancouver? That was the question. Initially planned few weeks turned into a month, but we were not against that. We had lots of time to think what we really want right now and enjoy the beautiful, sunny weather. ;)

The decision has been made, but we will talk about it more next time. This time let’s keep it to Baja.






























[LV] Lieki teikti, ka mēnesis Baja aizlidoja vēja spārniem. Viss gan nebija gludi, jo Astrīdai salūza viens no “kauliem”, bet arī tas tikai padarīja šo piedzīvojumu iespaidiem bagātāku. ;) 
[EN] Time was well spent and month flew by. Not everything went smooth, as one of the Astrids “bones” broke, but that only added to this adventure and made it even bigger. ;)

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top