Pēteris un Dace par piedzīvoto un redzēto

October 2, 2011

Jauns posms dzīvē - Vankūvera

29. oktobris oficiāli tika atzīmēts, kā mūsu pēdējā diena uz Vankūveras salas, Viktorijā. Tas, protams,  nenozīmē, ka neatgriezīsimies, bet vismaz tuvākajā nākotnē neplānojam.  Tagad mūsu jaunās mājas būs Vankūvera. Liela pilsēta ar dinamiskāku dzīves ritmu, lielāku izaicinājumu un iespēju pierādīt sevi un savus spēkus – tieši tas, kas vajadzīgs!
Viktorijā tika aizvadīti 4 ar pusi mēneši, precīzāk 4 ar pusi lieliski mēneši, kuru laikā paguvām nedaudz izbraukāt salu, apskatīt pašu Viktoriju, izbaudīt vietējo laipnību un lieliskos laikapstākļus (Viktorijā ir augstākā vidējā temperatūra Kanādā!). Šo mēnešu laikā arī paspējām to iemīlēt.  Tik traki, ka braucot prom sametās traki skumji ap sirdi. Pat braucot no Latvijas prom nebija šādu sajūtu. Tiešām dīvainas sajūtas...
 
Tagad izanalizējot situāciju saprotu, ka bija izveidojusies tāda kā komforta zona, kurā jutāmies labi. Saprotot  to, ir tikai viens secinājums – labi, ka dodamies prom. Uzskatu, ka komforta zona ir ļoti bīstama padarīšana. Kāpēc?! Tāpēc, ka tā apslāpē progresu, tā apslāpē slāpes pēc jauniem izaicinājumiem. Līdz ar to ievērojami nobremzējot personīgo un profesionālo izaugsmi, kas mums šobrīd ir ļoti svarīga.

Vankūvera solās būt jaunu izaicinājumu pilna, jo mans darbs saistīsies ar daudz jaunu zināšanu un prasmju apguvi. Kā jau iepriekš biju minējis, tad mūsu uzņēmumam Vankūveras tirgus ir relatīvi jauns un šobrīd tiek aktīvi iekarots. Tāpēc būs daudz darba ar potenciālajiem klientiem, kuriem būs jāpierada, ka esam vieni no labākajiem IT konsultantiem reģionā un mūsu sniegto pakalpojumu pievienotā vērtība.  Vai nav lielisks izaicinājums?! Manuprāt, ka IR!

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Scroll To Top